ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεσπά η μητέρα του νεκρού μηχανοδηγού: «Ο Καραμανλής δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του»

«Το ίδιο αλαζονικός, δεν αναφέρθηκε σε καμία ευθύνη»

Ξεσπά η μητέρα του νεκρού μηχανοδηγού: «Ο Καραμανλής δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του»

Η μητέρα του νεκρού μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, Δημήτρη Μασσαλή, ξέσπασε σχετικά με την ομιλία του Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή.

Μετά την επιζήσασα της τραγωδίας Ευδοκία Τσαγκλή η οποία ήταν «καταπέλτης» για τον τέως υπουργό Μεταφορών, η κυρία Σταυρούλα χαρακτήρισε τον κ. Καραμανλή «αλαζονικό».

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε:

«Είχαμε προσδοκίες αλλά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά είδα το ίδιο κείμενο με κάποιες παραλλαγές. Το ίδιο αλαζονικός, δεν αναφέρθηκε σε καμία ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Εκείνο που έκανε αρνητική εντύπωση στην κ. Μασσαλή ήταν το χειροκρότημα στον πολιτικό.

«Το πιο θλιβερό από όλα, το πιο λυπηρό, είναι ότι κάθε φορά που τελείωνε μία φράση του πήγαινε το βλέμμα στο κοινό του, τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι χειροκροτούσαν.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν τελείωσε, αυτό το δυνατό και ηχηρό χειροκρότημα το οποίο τρύπησε τα αυτιά των συγγενών και των θεατών. Εμένα με πείραξε και το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του μέχρι να κάτσει στην καρέκλα του έδιναν το χέρι. Ποια ήταν η μεγάλη επιτυχία;».

Καταλήγοντας η κ. Σταυρούλα  τόνισε πως «δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νομίζω πως παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε για να σώσει ότι μπορούσε από την αξιοπρέπειά του, ακριβώς το αντίθετο κατάφερε. Θεωρώ ότι ο κ. Καραμανλής ξέρει ότι το πόρισμα κάποια στιγμή θα δείξει ποινικές ευθύνες και θα λογοδοτήσει. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.