Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει τα πορτρέτα των δύο παιδιών

Συγκλονίζει η ζωγράφος που έφτιαξε τα πορτρέτα της Μαλένας και της Ίριδας, μετά το θάνατό τους δηλώνοντας χαρακτηριστικά «τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα»

Η Αλεξάνδρα Κρεζία είναι ζωγράφος – χαράκτρια, η οποία είχε συνεργαστεί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία της είχε ζητήσει να φτιάξει τα πορτρέτα των δύο παιδιών.

H καλλιτέχνιδα, η οποία είχε δημιουργήσει τα σκίτσα που έχουν γίνει viral, σχολίασε σε ανάρτησή της στα social media την είδηση της προφυλάκισης της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναζητήσει την καλλιτέχνιδα, της είχε στείλει φωτογραφίες των κοριτσιών και της είχε ζητήσει να δημιουργήσει τα πορτρέτα τους. Η ζωγράφος ανταποκρίθηκε θετικά, έχοντας μάλιστα συγκινηθεί και συγκλονιστεί από όσα της είχε πει τότε η 33χρονη για τις δύο κόρες της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγους μήνες αργότερα και αφότου έγινε γνωστή η υπόθεση στο πανελλήνιο, η Αλεξάνδρα Κρεζία ξέσπασε κατά της φερόμενης ως δολοφόνου της 9χρονης Τζωρτζίνας: «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα. Δεν έχω λόγια» έγραψε.