ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ξεσπά ο αδερφός της Σταυρούλας που βρέθηκε νεκρή: «Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει – Δεν πιστεύω πως ήθελε να αυτοκτονήσει»

«Πρέπει όποιος γνωρίζει ό,τι γνωρίζει και ό,τι πιεστήριο έχει να πάει να το καταθέσει»

Ξεσπά ο αδερφός της Σταυρούλας που βρέθηκε νεκρή: «Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει – Δεν πιστεύω πως ήθελε να αυτοκτονήσει»

Η σορός της άτυχης Σταυρούλας Γκουγκούλια, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 22 Αυγούστου, εντοπίστηκε μήνες μετά, στις 23 Φεβρουαρίου, στον Πόρο.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας, η οποία είχε πάει για μπάνιο σε παραλία του Φαλήρου εντοπίστηκε βόρεια του Πόρου κοντά στη βραχονησίδα Πλατειά στις 24 Αυγούστου και από τότε παραμένει στα αζήτητα.

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι το δυστύχημα στη θάλασσα, δηλαδή πνιγμός, η αυτοχειρία ενώ οι δικοί της άνθρωποι δεν αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια.

Ο αδερφός της μίλησε στο MEGA λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα το φτάσει ως το τέλος για να βρεθεί η αλήθεια για τον θάνατο της αδερφής του.

«Έχουν ανακατευτεί πάρα πολλά άτομα σε μία σοβαρή υπόθεση όπου κρατάνε στα χέρια τους πληροφορίες και πειστήρια του όλου σκηνικού. Πρέπει όποιος γνωρίζει ό,τι γνωρίζει και ό,τι πιεστήριο έχει να πάει να το καταθέσει. Εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και για το έργο της και για την γρήγορη ανταπόκρισή της μετά τη μήνυση που έχουμε καταθέσει εμείς σαν οικογένεια.»

«Η μήνυση είναι κατά παντός υπευθύνου πρώτον και δεύτερον έχουμε μία σειρά από ερωτήματα που πρέπει η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη να μπουν στη διαδικασία, όπως είναι η άρση απορρήτου των κινητών και των τραπεζικών λογαριασμών και πολλά άλλα πράγματα.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν πιστεύω πως ήθελε να αυτοκτονήσει. Κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι ότι μέσα σε ένα πολύν μικρό χρονικό διάστημα, δύο φίλες η μία η φίλη η νηπιαγωγός και μετά η Σταυρούλα, με διαφορά ενός έτους μπήκαν και οι δύο στη διαδικασία να αυτοκτονήσουν; Δεν σου φαίνεται περίεργο; Θα “μιλήσουν’” τα τηλέφωνα, τα στίγματα, το ημερολόγιο, πολλά πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.