ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξεσπάει η μητέρα της 21χρονης: «Ο δολοφόνος του παιδιού μου θα καταδικαστεί – Ήταν σεσημασμένος και σκότωνε παιδιά»

«Νομίζω ότι ο πόνος εκατονταπλασιάζεται γνωρίζοντας ότι ο δολοφόνος του παιδιού σου δεν θα πληρώσει»

Ξεσπάει η μητέρα της 21χρονης: «Ο δολοφόνος του παιδιού μου θα καταδικαστεί – Ήταν σεσημασμένος και σκότωνε παιδιά»

Για πρώτη φορά μίλησε η μητέρα της 21χρονης Έμμας η οποία σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στην Θεσσαλονίκη όταν ένας ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε και την εγκατέλειψε.

«Δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλήθεια», είπε η κα Κέλλυ Καμπάκη, όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Ευαγγελάτο για το πως βιώνουν το πένθος και την απώλεια της Έμμας στην οικογένειά της. «Είναι αβάσταχτο. Κάποιες φορές μου φαίνεται αβίωτη η κατάσταση, κάποιες φορές βιώσιμη. Κάποιες στιγμές νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολύ δύσκολα».

«Δεν έχω να πω πολλά αλλά πραγματικά δεν θέλω να σκεφτώ καν πως νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν το παιδί τους και ο δολοφόνος του είναι ελεύθερος. Νομίζω ότι ο πόνος εκατονταπλασιάζεται γνωρίζοντας ότι ο δολοφόνος του παιδιού σου δεν θα πληρώσει. Εγώ χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Κατερίνα Τζιάλα γιατί χάρη στον αγώνα της έγινε κακούργημα αντί για πλημμέλημα να χτυπήσεις, να σκοτώσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί. Οι νόμοι αυτής της χώρας πάσχουν. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θυμό και την απογοήτευσή μου. Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει», είπε.

Η κα Κέλλυ Καμπάκη είπε ακόμα ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία. «Ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί μου ήταν σεσημασμένος και σκότωνε παιδιά με ναρκωτικά. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Δεν είχε χαρτιά και ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών. Ήταν ελεύθερος με την ανοχή του κράτους. Του έδωσαν ένα όπλο και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να πατήσει την σκανδάλη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το θέμα μας δεν είναι μόνο η τιμωρία μετά αλλά η πρόληψη. Να μην συμβεί κάτι», είπε ακόμα. «Το μεγαλείο ψυχής δεν ήταν δικό μας αλλά του παιδιού μας», τόνισε η κα Καμπάκη αναφερόμενη στην δωρεά των οργάνων της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.