ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξύλο μεταξύ οικογενειών σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης για μία μπάλα – Συμπλοκές με καδρόνια και μπουκάλια

Πρωτοφανές περιστατικό

Ξύλο μεταξύ οικογενειών σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης για μία μπάλα – Συμπλοκές με καδρόνια και μπουκάλια

Ξύλο και των γονέων, όπως λέει ο λαός χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Πάρκο Περιστέρια.

Εκεί συνεπλάκησαν δύο οικογένειες (η μία ήταν Ρομά και η άλλη από την Αλβανία), με τα επεισόδια να παίρνουν μεγάλη έκταση, να υπάρχουν τραυματίες και να χρειάζεται η επέμβαση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το GRTimes, όλα ξεκίνησαν όταν δύο παιδιά άρχισαν να τσακώνονται για μία μπάλα, όμως στο καυγά ενεπλάκησαν και οι μανάδες τους. Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν, καθώς στο ξύλο που έπεφτε συμμετείχαν περίπου 20 άτομα που χρησιμοποιούσαν καδρόνια, πέτρες και μπουκάλια.

Δείτε το βίντεο από GRTIMES

Από τις συμπλοκές που υπήρξαν, ένας άνδρας τραυματίστηκε ενώ στο σημείο έφτασαν ομάδες της ΟΠΚΕ που προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο η ένταση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ενώ όλα φαίνονταν πως είχαν ηρεμήσει άτομα που ενεπλάκησαν στον πρώτο καυγά επέστρεψαν στο ίδιο μέρος και επιτέθηκαν εκ νέου. Στο σημείο έφθασαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας που προχώρησαν σε ακόμη τρεις προσαγωγές, οι οποίες συνολικά έφτασαν τις τέσσερις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.