ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ξυλοδαρμός 15χρονης στα Χανιά: «Χτυπούσε την κόρη του με μανία με μία σανίδα» – Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Και τα υπόλοιπα αδέλφια της 15χρονης φέρονται να ζούσαν έναν εφιάλτη

Ξυλοδαρμός 15χρονης στα Χανιά:  «Χτυπούσε την κόρη του με μανία με μία σανίδα» – Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Αναστάτωση έχει προκαλέσει το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Νέα Χώρα Χανίων, με θύμα μια 15χρονη κοπέλα και θύτη τον 52χρονο πατέρα της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες των γειτόνων της οικογένειας και τα υπόλοιπα αδέλφια της 15χρονης φέρονται να ζούσαν έναν εφιάλτη μέσα στο σπίτι τους.

Οι γείτονες της οικογένειας, όπως αναφέρει το Cretapost, συχνά γίνονταν μάρτυρες της επιθετικής συμπεριφοράς του πατέρα στα τρία του παιδιά και ειδοποιούσαν την αστυνομία χωρίς όμως οι αστυνομικοί να μπορούν να επέμβουν.

«Πάρα πολλές φορές έχουμε γίνει μάρτυρες άσχημων καταστάσεων από τη συγκεκριμένη οικογένεια. Η συμπεριφορά του 52χρονου ήταν και παραμένει πολύ επιθετική. Κάθε φορά που γινόταν κάτι στο σπίτι παίρναμε την αστυνομία που ερχόταν αμέσως στο σπίτι. Ωστόσο η μητέρα δεν κατήγγειλε ποτέ κάποιο περιστατικό ενώ είχε χειραγωγήσει και τα παιδιά να μη μιλάνε.

Η ίδια στους αστυνομικούς συνέχεια έλεγε ότι «όλα είναι μια χαρά», «ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», ότι «είμαστε οικογενειάρχες». Κι έτσι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε. Η 15χρονη όμως σήμερα αποφάσισε να μιλήσει στην αστυνομία για να προστατεύσει τα αδέρφια της», τόνισε μιλώντας στο τοπικό μέσο, η κόρη του 65χρονου γείτονα.

«Χτυπούσε την κόρη του με μανία με μία σανίδα»

«Ο πατέρας μου καθόταν στο μπαλκόνι και έπινε τον καφέ του. Το μπαλκόνι μας με το μπαλκόνι της οικογένειας του 52χρονου χωρίζονται από ένα γυάλινο διαχωριστικό.

Γύρω στις 4.20 ακούει φωνές μέσα από το σπίτι και την ανήλικη να βγαίνει έξω στο μπαλκόνι για να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες. Βγαίνει ο 52χρονος έξω κρατώντας μία ξύλινη τάβλα και άρχιζε να χτυπάει το παιδί με μανία στο κεφάλι και το σώμα. Η 17χρονη κρύφτηκε κάτω από μία απλώστρα για να προστατευθεί χωρίς όμως αποτέλεσμα», περιγράφει η γειτόνισσα και συνεχίζει:

«Τότε ο πατέρας μου άρχισε να φωνάζει στον 52χρονο να σταματήσει και εκείνος τον πλησίασε και του επιτέθηκε δίνοντάς του μία γροθιά στο πρόσωπο και φεύγει από το σπίτι με το μηχανάκι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας μου παίρνει την αστυνομία που έρχεται στο σπίτι ενώ αναζητά τον 52χρονο. Λίγη ώρα αργότερα επιστρέφει εκείνος στο σπίτι και μόλις μας βλέπει αρχίζει να μας απειλεί και να μας βρίζει επειδή καλέσαμε την αστυνομία και μετά έφυγε πάλι, αλλά πιο κάτω ήταν ο γαμπρός μου με έναν αστυνομικό που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.