
Ελεύθερα αφέθηκαν τα δύο αδέλφια ηλικίας 15 ετών που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν 17χρονο στα Ιωάννινα.
Σε βάρος των δύο ανήλικων αδελφών ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ συνελήφθη και ο πατέρας τους για την παραμέληση της εποπτείας τους.
Οι δυο 15χρονοι επιτέθηκαντα ξημερώματα της Κυριακής σε 17χρονο για προσωπικές διαφορές, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο.
Ο τραυματισμένος ανήλικος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και πήρε εξιτήριο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.