ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστή στο Κιλκίς: «Του έριχναν κλωτσιές στο κεφάλι» λέει συμπαίκτης του

«Τον χτυπούσαν τόσο άγρια που του έσπασαν το σαγόνι και την κλείδα της ωμοπλάτης»

Ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστή στο Κιλκίς: «Του έριχναν κλωτσιές στο κεφάλι» λέει συμπαίκτης του

Σοκ προκαλεί η περιγραφή του προέδρου του τοπικού συμβουλίου του Πευκοδάσους όπου ανήκει και η τοπική ομάδα του Απόλλωνα, στην οποία παίζει ποδόσφαιρο το 36χρονο θύμα του άγριου ξυλοδαρμού από χούλιγκαν χθες το μεσημέρι στο Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν την Κυριακή το μεσημέρι στην έδρα της ομάδας του Απόλλωνα Πευκοδάσους όταν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό, ο 36χρονος άντρας τσακώθηκε με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή του «Μακεδονικού Γρίβα» αναστατώνοντας το γήπεδο.

Ο έμπειρος διαιτητής του ματς, αφού ηρέμησε τα πνεύματα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να το πολυσκεφτεί απέβαλε και τους δύο ποδοσφαιριστές, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας, που τελικά έληξε με νικήτρια της γηπεδούχο ομάδα με καθυστέρηση δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια, και οι δύο παίκτες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια του γηπέδου για να αλλάξουν. Τότε ο 36χρονος ζήτησε συγγνώμη από τον δεύτερο αθλητή, αλλά ο 29χρονος φιλοξενούμενος αρνήθηκε να ανταποδώσει λέγοντας ότι «αυτό δεν θα περάσει έτσι».

Όταν η ομάδα των φιλοξενούμενων αποχώρησε από το γήπεδο, κάποιοι «γνωστοί» της ομάδας ειδοποίησαν τον προπονητή του Απόλλωνα, αλλά και ορισμένους ακόμη παίκτες να πουν στον 36χρονο να μην φύγει μόνος του, γιατί του την έχουν στημένη.

Εκείνος ωστόσο δεν άκουσε τις προτροπές των συμπαικτών και του προπονητή του να φύγουν όλοι μαζί θεωρώντας πως αποκλείεται να συμβεί κάτι κακό δεδομένου ότι το συμβάν θεωρητικά είχε λήξει μέσα στο γήπεδο.

Δεν περίμενε ότι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του «Μακεδονικού Γρίβα» μαζί με άλλα δέκα άτομα του είχαν στήσει «καρτέρι».

Ο 36χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του μαζί με έναν αλλοδαπό συμπαίκτη του για να τον αφήσει στο σπίτι του. Στην πορεία της διαδρομής όμως συνειδητοποίησε πως τον ακολουθούσαν τέσσερα αυτοκίνητα. Τότε ειδοποίησε δικούς του ανθρώπους κι αυτός, αλλά ήταν αργά.

Όταν έφτασε στο Πολύκαστρο, έξω από το σπίτι του φίλου του, τότε τον πλησίασαν 10 άτομα μαζί με τον 29χρονο δράστη και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Ο συμπαίκτης του, που έχει καταγωγή από την Σενεγάλη, προσπάθησε να συγκρατήσει κάποιους όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Τα εξαγριωμένα άτομα εγκλώβισαν τον άτυχο 36χρονο πατέρα δύο παιδιών, και αφού τον έριξαν κάτω άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα για αρκετή ώρα. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του Σενεγαλέζου πως ο ένας του κρατούσε το κεφάλι και ο άλλος έτρεχε και τον κλωτσούσε στο στόμα.

Οι δράστες εγκατέλειψαν μισολιπόθυμο τον ποδοσφαιριστή και όταν έφτασαν στο σημείο τέσσερις φίλοι του, κάλεσαν ασθενοφόρο καθώς τον βρήκαν σε τραγική κατάσταση.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς σε άσχημη κατάσταση και διαγνώστηκε με σπασμένη κλείδα της ωμοπλάτης και γνάθου.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων συνελήφθησαν για το περιστατικό έξι άτομα (22 έως 42 ετών) και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Μεταξύ αυτών είναι ένας 29χρονος που υπηρετεί στο Ελληνικό Στρατό.

Ο ίδιος, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, κατέθεσε μήνυση εναντίον του 36χρονου ποδοσφαιριστή για σωματικές βλάβες, καθώς κι αυτός νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο. Την προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Παιονίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι κάτοικοι των δύο χωριών αλλά και η Αστυνομία, φοβούνται για αντίποινα από φίλους και συγγενείς του 36χρονου χτυπημένου ποδοσφαιριστή. Την προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Παιονίας.

Όσα είπε ο Ανδρέας Πούλκας πρόεδρος τοπικής κοινότητας Πευκοδάσους:

«Όλα ξεκίνησαν στο δεύτερο ημίχρονο από μια φάση που συνέβη, τότε οι δύο ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια και ο διαιτητής του απέβαλε και τους δύο με κόκκινη κάρτα και στο τελος του παιχνιδιού, στο οποίο κερδίσε ο Απόλλωνας, υπήρξε μια μικρή αντιπαράθεση. Μάλιστα είχαν μπει και κάποιοι φίλαθλοι μέσα στο χώρο του γηπέδου. Όταν ο 36χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε, γιατί μένει Θεσσαλονίκη, αντιλήφθηκε ότι τον ακολουθούν δύο αυτοκίνητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πήρε τηλέφωνο κάποιους δικούς του και εκείνος και τους είπε ότι τον ακολουθούσαν. Ο 36χρονος συνέχισε την πορεία του, πήγε στο Πολύκαστρο να πάρει κάτι πράγματα από έναν φίλο του και εκεί τα δύο αυτοκίνητα έγιναν τέσσερα. Μόλις έφτασε στο Πολυκάστρο τα άτομα των αυτοκινήτων βγήκαν έξω και τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, μόνο εκείνον, γιατί στο αυτοκίνητο μαζί του ήταν και ένας άλλος ποδοσφαιριστής αλλοδαπός τον οποίον δεν τον πείραξαν καθόλου. Μέχρι να φτάσουν στο σημείο εκείνοι που ειδοποίησε το 36χρονο θύμα, οι δράστες, από το άγριο ξύλο του έσπασαν την γνάθο και την κλείδα. Στο σημείο έφτασε ένας παράγοντας της τοπικής ομάδας του Πολυκάστρου και μαζί με περαστικούς κατάφεραν και έσωσαν το παιδί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.