ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξυλόκαστρο: Χειροπέδες σε δίδυμο αλλοδαπών που έκλεβαν επί έξι χρόνια το ίδιο αγρόκτημα

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία

Ξυλόκαστρο: Χειροπέδες σε δίδυμο αλλοδαπών που έκλεβαν επί έξι χρόνια το ίδιο αγρόκτημα

Δυο αλλοδαποί, ηλικίας 40 και 45 χρόνων, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ύστερα από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, έκλεβαν το ίδιο αγρόκτημα από το 2018 έως το 2023, σε μια κοινότητα του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Ως τώρα, αποδείχθηκε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει τουλάχιστον τέσσερις κλοπές στο κτήμα, στο διάστημα από τον Ιανουάριο του 2018 ως και φέτος στις 20 Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται καθώς θεωρείται βέβαιο ότι στο μεγάλο αυτό χρονικό διάστημα των έξι ετών είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές στο ίδιο αγρόκτημα ή και σε άλλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.