ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κτηνωδία στα Γρεβενά: Άγνωστοι πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν 5 άλογα (βίντεο)

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες ενώ και ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου

Κτηνωδία στα Γρεβενά: Άγνωστοι πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν 5 άλογα (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Σαμαρίνα στα Γρεβενά καθώς άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν πέντε άλογα.

Τα άλογα βρέθηκαν νεκρά το απόγευμα από τον ιδιοκτήτη τους, ο οποίος κι ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ αυτήν την ώρα δίνει κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυνερίου. Τα άλογα έφεραν τραύματα απ’ όπλο, ενώ ήταν τεμαχισμένα με πολλά κομμάτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες ενώ και ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές σοκαριστικό περιστατικό στην Π.Ε. Γρεβενών. Ο κτηνοτρόφος κι ιδιοκτήτης των αλόγων κ. Νικόλαος Γκαμπέτας μίλησε στο kozan.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.