ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Κτηνωδία στα Πετράλωνα: Αλβανός επιτέθηκε και προσπαθούσε να βιάσει 53χρονη Ελληνίδα!

Την ξυλοκόπησε άγρια – Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται

Κτηνωδία στα Πετράλωνα: Αλβανός επιτέθηκε και προσπαθούσε να βιάσει 53χρονη Ελληνίδα!

Αλβανός ιδιοκτήτης διαμερίσματος επιτέθηκε και αποπειράθηκε να βιάσει Ελληνίδα καθαρίστρια που είχε προσλάβει για να τακτοποιήσει τον χώρο του και όταν η δύστυχη γυναίκα αντιστάθηκε, την «έσπασε» με μπουνιές και κλωτσιές στο ξύλο και την πέταξε έξω.

Η 53χρονη, σε άθλια κατάσταση, αιμόφυρτη, με σχισμένα ρούχα και σπασμένη γνάθο, βρήκε το κουράγιο να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο παρολίγον βιαστής και κακοποιητής της να συλληφθεί ενώ το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας οπου και νοσηλεύεται.

Η άγρια επίθεση, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, σημειώθηκε το απόγευμα της 18ης Μαΐου. Οι δείκτες ρολογιού έδειχναν 18:00 όταν η 53χρονη γυναίκα περνάει το κατώφλι του ισογείου διαμερίσματος επί της οδού Καλλιρρόης στα Πετράλωνα.

Ο 53χρόνος Αλβανός ιδιοκτήτης που την είχε καλέσει για να καθαρίσει το χώρο του, όπως απεδείχθη στη συνέχεια, είχε άλλο σκοπό. Σε ανύποπτο χρόνο και ενώ η γυναίκα καθάριζε, όρμησε πάνω της σαν πεινασμένο αρπακτικό, της έσκισε τα ρούχα και προσπάθησε να τη βιάσει.

Το θύμα πάλεψε με νύχια και με δόντια, αντιστάθηκε με όση δύναμη είχε λέγοντας του ότι δεν πρόκειται να υποκύψει στις ορέξεις του.

Τότε ο δράστης, με απίστευτη μανία και τιμωρητική διάθεση, άρχισε να την χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα σε σημείο που της έσπασε την γνάθο.

Στη συνέχεια την έσυρε έξω από το διαμέρισμα, κυριολεκτικά την πέταξε και κλείδωσε την πόρτα. Η 53χρονη παρά το σοκ που είχε υποστεί και τα τραύματα που έφερε, βρήκε το κουράγιο και κάλεσε το 100 με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης να μεταβούν άμεσα στο σημείο, να χτυπήσουν το κουδούνι και μετά την αναγνώριση του θύματος να περάσουν χειροπέδες στο σεξουαλικό αρπακτικό και να το οδηγήσουν στο Τμήμα της Ακροπόλεως.

Η γυναίκα μετεφέρθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται.

Σημειώνεται πως μετά την όποια ποινή του επιβληθεί ο Αλβανός θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς να απελαθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.