ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κτηνωδία στην Πάτρα: Οδηγός έδεσε τον σκύλο με αλυσίδα στο αυτοκίνητο και τον έσερνε στον δρόμο

Ο οδηγός συνελήφθη και κρατείται στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών

Κτηνωδία στην Πάτρα: Οδηγός έδεσε τον σκύλο με αλυσίδα στο αυτοκίνητο και τον έσερνε στον δρόμο

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης ζώων, καθώς ένα ακόμη βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά στην Πάτρα με θύμα έναν σκύλο.

Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία ανέπτυξαν μια νέα δράση για την αντιμετώπιση του προβλήματος. δημιουργώντας την ειδική γραμμή 10410 για την υπεράσπιση ζώων που βιώνουν κακοποίηση.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το pelop.gr, ένα άτομο έδεσε με αλυσίδα από το αυτοκίνητό του έναν σκύλο και τον έσερνε στον δρόμο, στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Οι εικόνες ήταν τραγικές ανέφεραν στο τοπικό μέσο αυτόπτες μάρτυρες, καθώς ο δρόμος είχε γεμίσει με αίματα από το άτυχο ζώο.

Το σκυλάκι τελικά μεταφέρθηκε στην κτηνίατρο που είναι συμβεβλημένη με τον Δήμο Πατρέων.

Ο οδηγός που το βασάνισε το ζωό συνελήφθη και κρατείται στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως πρόκειται για κακουργηματική κακοποίηση ζώου και τα δύο σωματεία «Patras for all animals» και «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτρας» θα είναι παρόντα στο δικαστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.