ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κυπαρισσία: Ισόβια στον 72χρονο που σκότωσε 39χρονο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

Ο θύτης υποστήριξε μετανιωμένος ότι σκοπός του ήταν να τραυματίσει το θύμα στο πόδι

Κυπαρισσία: Ισόβια στον 72χρονο που σκότωσε 39χρονο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

Ισόβια κάθειρξη, συν 3 έτη και 6 μήνες φυλάκισης επέβαλε κατά πλειοψηφία το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, στον 72χρονο που εκτέλεσε εν «ψυχρώ» 39χρονο, μέσα σε κατάστημα  κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία πριν από περίπου ένα χρόνο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο. Επίσης, τον κήρυξε ένοχο και για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Νωρίτερα κατά την απολογία του, ο 72χρονος υποστήριξε μετανιωμένος ότι σκοπός του ήταν να τραυματίσει το θύμα στο πόδι και όχι να τον σκοτώσει.

Όπως ισχυρίστηκε, μετέβη στο κατάστημα του 39χρονου, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δε λάμβανε τον λογαριασμό της κινητής του τηλεφωνίας σε έντυπη μορφή, και όταν ζήτησε να διακόψει το συμβόλαιό του, το θύμα τον προσέβαλε.

Αυτή ήταν και η αφορμή για να πάρει το περίστροφό που είχε στην κατοχή του, να επιστρέψει και να ακολουθήσει ότι συνέβη το πρωί της 7ης Απριλίου του 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος εξέφρασε την πρόθεση να παραχωρήσει όλη του την περιουσία, στο ανήλικο τέκνο του θύματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.