ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι και σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη (upd)

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγω για θάνατο από φυσικά αίτια

Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι και σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη (upd)

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Κυψέλη, καθώς σε διαμέρισμα επί της οδού Δενδρινού εντοπίστηκε νεκρό ένα ηλικιωμένο ζευγάρι σε προχωρημένη σήψη.

Για θάνατο από φυσικά αίτια του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα στην Κυψέλη κάνει λόγο ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα.

Ο κ. Ντιλέρνια έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 92χρονος άνδρας πέθανε πριν από 7-8 μέρες από παθολογικά αίτια,  ενώ η 90χρονη γυναίκα πέθανε πιθανότατα χθες αβοήθητη.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα δεν μπορούσε να  αυτοεξυπηρετηθεί και καθώς ο σύζυγός της είχε πεθάνει, κατέληξε αβοήθητη. Ενδεικτικό της εκδοχής αυτής είναι το γεγονός πως  ήταν αφυδατωμένη, ενώ το air condition του σπιτιού δεν λειτουργούσε. Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν έπαιρνε τα φάρμακά του.

Νωρίτερα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από το σπίτι.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ηλικιωμένοι ήταν νεκροί εδώ και ημέρες. Oι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εγκληματική πράξη.

Το διαμέρισμα είναι στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην Κυψέλη και το ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε γυμνό και σε προχωρημένη σήψη στο κρεβάτι του. Ο παππούς είχε μώλωπες στο σώμα και η γιαγιά τα χέρια σε θέση άμυνας στο λαιμό.

Στο σπίτι έχει σπεύσει εκτός από την αστυνομία και ο ιατροδικαστής, καθώς αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως στο σπίτι δεν φαίνεται να υπήρχαν ίχνη παραβίασης ενώ πριν από 3 με 4 μέρες, είχε αναζητήσει το ζευγάρι ένας ανιψιός τους χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.