ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυψέλη: Σύλληψη δύο ανηλίκων και γονέων για την συμπλοκή έξω από Λύκειο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Κυψέλη: Σύλληψη δύο ανηλίκων και γονέων για την συμπλοκή έξω από Λύκειο

Ακόμα μία συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη (11/10), έξω από Λύκειο στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο μαθητές ηλικίας 17 ετών οι οποίοι ήταν μαζί μέλη ομάδας περίπου 40 ατόμων (όλοι μαθητές του ίδιου σχολείου) , διαπληκτίστηκαν με μία συνομήλικη τους, χωρίς να έχει γίνει γνωστός, μέχρι στιγμής, ο λόγος αντιπαράθεσης.

Κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού, οι δύο 17χρονοι, φέρονται να της επιτέθηκαν και να την τραυμάτισαν, ενώ τραυμάτισαν ακόμα έναν 19χρονο καθώς και τον 50χρονο πατέρα του, που προσπάθησε να επέμβει για να τους χωρίσει.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όπου πέρασαν χειροπέδες στους δύο 17χρονους, στα πλαίσια του αυτοφώρου, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για απλή σωματική βλάβη και απειλή. Στο τμήμα Ασφαλείας της Κυψέλης που ανέλαβε την υπόθεση, οδηγήθηκαν και οι γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 18-10-2022 πλησίον σχολικού συγκροτήματος στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο 17χρονοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για απλή σωματική βλάβη και απειλή.

Ειδικότερα, με αφορμή διαπληκτισμό των ανωτέρω με 17χρονη ημεδαπή στο ανωτέρω σημείο, οι κατηγορούμενοι από κοινού με ομάδα περίπου (40) ατόμων, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά την προαναφερθείσα 17χρονη, 19χρονο ημεδαπό και 50χρονο ημεδαπό, ο οποίος παρενέβη προκειμένου να σταματήσει τη συμπλοκή.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, που επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης, οδηγήθηκαν και οι γονείς των κατηγορούμενων ανηλίκων για την παραμέληση της εποπτείας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.