ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Kυψέλη: Συνελήφθη 32χρονος που μαχαίρωσε επιβάτη λεωφορείου το 2018

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Kυψέλη: Συνελήφθη 32χρονος που μαχαίρωσε επιβάτη λεωφορείου το 2018

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένας 32χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και τρεις δικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών για απόπειρα ληστείας, οπλοφορία, οπλοχρησία και κλοπή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τον Σεπτέμβριο του 2018, στο κέντρο της Αθήνας, ο 32χρονος, ενώ ήταν σε λεωφορείο, επιτέθηκε με ανθρωποκτόνο πρόθεση με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε συνεπιβάτη, με επακόλουθο τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, μετά από διερεύνηση και αξιοποίηση πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, χθες (9/1) το μεσημέρι στην περιοχή της Κυψέλης, 32χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και τρεις δικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών για απόπειρα ληστείας, οπλοφορία, οπλοχρησία και κλοπή.

Ειδικότερα, σχετικά με το ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τον Σεπτέμβριο του 2018, στο κέντρο της Αθήνας, ο 32χρονος, ευρισκόμενος σε λεωφορείο, επιτέθηκε με ανθρωποκτόνο πρόθεση με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε συνεπιβάτη, με επακόλουθο τον σοβαρό τραυματισμό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.