ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κυψέλη: Συνελήφθη 57χρονος που κυνηγούσε να σκοτώσει την 78χρονη μητέρα του με κουζινομάχαιρο και μπαλτά

Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές της ηλικιωμένης ειδοποίησαν τις Αρχές

Κυψέλη: Συνελήφθη 57χρονος που κυνηγούσε να σκοτώσει την 78χρονη μητέρα του με κουζινομάχαιρο και μπαλτά

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε το βράδυ της Κυριακής (1/10) μια 78χρονη στο σπίτι της επί της οδού Αστυπάλαιας στην Κυψέλη, καθώς για τρεις ώρες ο 57χρονος γιος της απειλούσε να τη σκοτώσει με κουζινομάχαιρο και μπαλτά.

Ωστόσο, μετά από καταγγελία των περιοίκων που άκουσαν τις φωνές της γυναίκας, ο 57χρονος συνελήφθη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και από εκεί στον εισαγγελέα.

Όλα έγιναν στις 23:40 το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 57χρονος που διαμένει μαζί με την 78χρονη μητέρα του, άρχισε για ασήμαντη αφορμή να γίνεται επιθετικός απέναντί της.

Η γυναίκα αρχικά προσπάθησε να μην δώσει σημασία, όμως ο γιος της άρχισε προοδευτικά να χάνει τον έλεγχο του εαυτού του. Από τα μεσάνυχτα άρχισε να εκστομίζει ύβρεις εναντίον της μητέρας του για να φθάσει σε σημείο οριακό και επικίνδυνο για την 78χρονη.

Λίγο μετά τις 02:30 και σε έξαλλη κατάσταση, αρπάζει ένα τεράστιο κουζινομάχαιρο συνολικού μήκους 37 εκατοστών, με μήκος λάμας 24 εκατοστών και ένα μπαλτά κοπής κρέατος συνολικού μήκους 40 εκατοστών με μήκος λάμας 27 εκατοστών και αρχίζει να φωνάζει και να απειλεί την 78χρονη ότι θα την κατακρεουργήσει. 

Το αντικείμενο κατασχέθηκε ως πειστήριο ενώ σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακόμα, κατηγορείται για απειλή, εξύβριση, ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή και ενδοοικογενειακή βία, καθώς απείλησε και έβρισε τη μητέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.