ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κύθηρα: Αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν μόνοι τους προκειμένου να εντοπιστούν από το ΛΣ

Απογοητευμένοι οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι: Έψαχναν το ΛΣ και δεν το έβρισκαν

Κύθηρα: Αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν  μόνοι τους προκειμένου να εντοπιστούν από το ΛΣ

Νέα στοιχεία για τις αποβιβάσεις μουσουλμάνων εποίκων στα Κύθηρα.  Οι αλλοδαποί με την αναχώρησή τους από την Τουρκία άρχισαν να αναζητούν τρόπους προκειμένου να έρθουν σε επαφή με το λιμενικό σώμα ώστε αυτό να τους εντοπίσει και να τους μεταφέρει σε ελληνική ακτή.

Παρά τις προσπάθειές τους όμως να εντοπιστούν αυτό στάθηκε αδύνατο και έτσι οι αλλοδαποί διέπλευσαν όπλο το Αιγαίο φτάνοντας μέχρι τα Κύθηρα.

Εκεί το σκάφος  έδεσε κανονικά στο μικρό λιμανάκι του Λημνιώνα στο δυτικό τμήμα του νησιού με τους αλλοδαπούς να αναζητούν και πάλι  το ΛΣ  προκειμένου να εντοπιστούν.

Τελικά μετά από μερικά τηλεφωνήματα οι 67 συνολικά μουσουλμάνοι έποικοι από διάφορες χώρες της Ασίας και απηυδισμένοι  από την ανυπαρξία κάποιας ελληνικής Αρχής εντοπίστηκαν επιτέλους από τους ανθρώπους του ΛΣ και έτσι έλαβε τέλος η περιπέτειά τους.

Οι 67 νέοι έποικοι  έρχονται να προστεθούν στους άλλους 170 που αφίχθησαν με παρόμοιο τρόπο στο νησί μέσα στο τελευταίο 24ωρο. Όλοι τους αφού καταγραφούν με ότι στοιχεία επιλέξουν να δώσουν οι ίδιοι θα μεταφερθούν σε προσωρινά ΚΕΠΑ πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες μόνιμης εγκατάστασης στη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως σε καταγεγραμμένες μόνο περιπτώσεις από τοις 26 Ιουλίου έχουν αποβιβαστεί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 490 μουσουλμάνοι έποικοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.