ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λαγκαδάς: 39χρονος πυροβόλησε με κλεμμένο όπλο 37χρονο

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

Λαγκαδάς: 39χρονος πυροβόλησε με κλεμμένο όπλο 37χρονο

Συνελήφθη ένας 39χρονος ο οποίος νωρίτερα προέβη σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 37χρονου, στην περιοχή του Λαγκαδά.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (15-11-2023), στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά, ο 39χρονος με χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε εναντίον του 37χρονου χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ στην προσπάθεια διαφυγής του παθόντα, ο δράστης έβαλε κατά του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας της συζύγου του 37χρονου.

Έπειτα από αναζητήσεις, ο 39χρονος εντοπίσθηκε στον Λαγκαδά και στη θέα των αστυνομικών απομακρύνθηκε, πυροβολώντας για εκφοβισμό στον αέρα, ενώ στη συνέχεια εισήλθε σε προαύλιο χώρο Ιερού Ναού, όπου κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και σχετικών εντολών από τους αστυνομικούς ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή του αντίσταση.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω όπλο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους από οικία στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά και το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, έφερε στους δύο θαλάμους φυσίγγια έτοιμα προς χρήση, καθώς επίσης μία κυνηγετική ζώνη-εξάρτηση που φορούσε ο δράστης, γεμάτη με φυσίγγια διαφόρων ειδών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.