ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάκης Λαζόπουλος: Νέα αναβολή στη δίκη με τον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση ξυλοδαρμού του

Αναβολή της δίκης για δεύτερη φορά

Λάκης Λαζόπουλος: Νέα αναβολή στη δίκη με τον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση ξυλοδαρμού του

Αναβλήθηκε, για δεύτερη φορά, πριν από λίγο, από το Α Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, η δίκη με κατηγορούμενο τον Αλέξη Κούγια και μηνυτή τον Λάκη Λαζόπουλο, για το μεταξύ τους επεισόδιο στο νυχτερινό Κέντρο «Αθηνών Αρένα», στο οποίο εμφανίζονταν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, το Μάρτιο του 2019.

Η υπόθεση ξεκίνησε με ξυλοδαρμό του Λάκη Λαζόπουλου από τον Αλέξη Κούγια.

Ο Λάκης Λαζόπουλος διασκέδαζε στο μαγαζί με παρέα φίλων του, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και η Μαρινέλα, όταν φέρεται ότι, του επιτέθηκε ο Αλέξης Κούγια, ο οποίος βρισκόταν σε διπλανό τραπέζι, με τη δική του παρέα.

Η αρχική κατηγορία κατά του Αλέξη Κούγια, μετά από μήνυση του Λάκη Λαζόπουλου, ήταν ελαφρά σωματική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμηση, που αφορούσε τα δελτία Τύπου Κούγια κατά Λαζόπουλου.

Ωστόσο στην πορεία, με το νέο Ποινικό Κώδικα, το αδίκημα της ελαφράς σωματικής βλάβης μετατράπηκε σε πταίσμα, που στο μεταξύ παραγράφηκε και παρέμεινε μόνο η κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης διά του Τύπου.

Η υπόθεση δεν εκδικάστηκε ούτε και σήμερα, καθώς ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε νέα αναβολή, επικαλούμενος τη δίκη, για τη δολοφονία της Γαρυφαλιάς στη Φολέγανδρο, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου.

Νέα δικάσιμος ορίστηκε η 4η Οκτωβρίου 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η δεύτερη φορά, που αναβάλλεται η δίκη, ενώ και την πρώτη φορά ο Αλέξης Κούγιας είχε ζητήσει αναβολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.