Λαμία: Άνοιξε τρύπα στο δρόμο και «κατάπιε» όχημα εν κινήσει (βίντεο)

Με τη βοήθεια περαστικών ο οδηγός κατάφερε να επαναφέρει σε ασφαλές σημείο το όχημά του

Λαμία: Άνοιξε τρύπα στο δρόμο και «κατάπιε» όχημα εν κινήσει (βίντεο)

Τον τρόμο έζησε οδηγός αυτοκινήτου στην Λαμία, όταν ξαφνικά άνοιξε τρύπα στο οδόστρωμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε ώρα που το όχημα κινείτο στην οδό Σαρανταπόρου στην διασταύρωση με την οδό Αρκαδίου το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Απριλίου λίγο πριν από τις 13:30.

Από την μία στιγμή στην άλλη, ο άτυχος οδηγός ένιωσε το αυτοκίνητό του να βουλιάζει, όταν συνειδητοποίησε ότι η μπροστινή ρόδα του οχήματός του «χάθηκε» σε τρύπα που άνοιξε στο οδόστρωμα.

Μέσα στο όχημα βρίσκονταν και τα παιδιά του οδηγού, καθώς τα είχε παραλάβει πριν από λίγη ώρα από το σχολείο.

Έντρομος και με τη βοήθεια περαστικών ο οδηγός κατάφερε να επαναφέρει σε ασφαλές σημείο το όχημά του, αφού πρώτα έβγαλε τα παιδιά του εκτός του αυτοκινήτου καθώς φοβόταν «μην το καταπιεί ολόκληρο ο δρόμος», είπε χαρακτηριστικά στο τοπικό μέσο.

Το αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές στο μπροστινό μέρος, ενώ στο σημείο έσπευσε η τροχαία σταματώντας για μερικά λεπτά την κυκλοφορία με σκοπό την απομάκρυνση του οχήματος και την αποφυγή νέου ατυχήματος, καθώς ο δρόμος είναι πολυσύχναστος, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.