ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Λαμία: Αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε μάντρα σπιτιού – Για «κόντρες» κάνουν λόγο οι κάτοικοι

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς στον περιφερειακό δρόμο που οδηγεί στο κάστρο της πόλης

Λαμία: Αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε μάντρα σπιτιού – Για «κόντρες» κάνουν λόγο οι κάτοικοι

Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο λόγω υπερβολικής ταχύτητας στον περιφερειακό του κάστρου στη Λαμία και έπεσε πάνω σε μάντρα σπιτιού.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς στον περιφερειακό δρόμο που οδηγεί στο κάστρο της πόλης, αφού όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, σχεδόν κάθε βράδυ ο δρόμος μετατρέπεται σε πίστα για αγώνες αυτοκινήτων.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του LamiaReport.gr, ακούγεται ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει πάνω σε μάντρα σπιτιού, ενώ στη συνέχεια φεύγει σαν να μην συνέβη τίποτα.

«Οδηγοί κάνουν κόντρες στην περιοχή», λένε κάτοικοι

«Άλλες φορές κάνουν κόντρες και άλλες αγώνες επίδειξης με μεγάλες ταχύτητες. Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο αργά τη νύχτα, αλλά και απογευματινοβραδινές ώρες, που αρκετός κόσμος περπατάει ή κάνει βόλτα. Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό; Οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι. Η Τροχαία δεν τους ξέρει να τους πάρει διπλώματα και αυτοκίνητα, αφού είναι εν δυνάμει δολοφόνοι; Γιατί πρέπει πρώτα να περιμένουμε να γίνει το κακό και μετά να κλαίμε;», είπε στο LamiaReport.gr, ένας από τους κατοίκους της περιοχής.

«Εμείς φοβόμαστε να βγούμε να περπατήσουμε έξω από το σπίτι μας. Οι περισσότεροι που βλέπετε εδώ είναι από άλλες περιοχές που έρχονται για βόλτα. Κινδυνεύει κόσμος. Πολλές φορές έχουν πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ας γίνει κάτι πριν είναι αργά…», τόνισε στο ίδιο μέσο ένας ακόμη κάτοικος που δηλώνει εξοργισμένος με αυτή την κατάσταση, αφού ούτε να κοιμηθούν μπορούν, αλλά φοβούνται και για κάποιο δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο με το τροχαίο στην Λαμία:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.