ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λαμία: Έφηβη απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει – Συνελήφθη η μητέρα της

Η νεαρή κοπέλα έστειλε μήνυμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Λαμία: Έφηβη απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει – Συνελήφθη η μητέρα της

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας δικάστηκε σήμερα μια μητέρα που κατηγορήθηκε για σωματική βλάβη και εξύβριση σε βάρος ανηλίκου, μετά από καταγγελία της έφηβης κόρης της στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Η νεαρή κοπέλα έστειλε μήνυμα στον Οργανισμό ότι υπάρχουν στο σπίτι της συνεχείς καυγάδες ενώ απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει κινητοποιώντας και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η μητέρα συνελήφθη την Τρίτη (09/08).

Στην απολογία της ισχυρίστηκε πως το μόνο που θέλει είναι το καλό των παιδιών της και ότι έχει την υποχρέωση να τα προστατεύει από επιλογές που τα θέτουν σε κίνδυνο, ενώ σε καμία περίπτωση δεν κακοποιεί την κόρη της (υπήρχε και σχετική εξέταση που απεδείκνυε ότι το παιδί δεν έφερε κακώσεις ή εκδορές γενικώς).

Μάλιστα η μικρή με την προτροπή τρίτων προσώπων, είχε σταματήσει να λαμβάνει την υποστήριξη από παιδοψυχολόγο που την παρακολουθούσε, κάτι που προφανώς επηρέασε την συμπεριφορά της και τη σχέση της με τους γονείς της.

Στο πλευρό της σύζυγό του, αλλά και της κόρη του, στάθηκε ο πατέρας της οικογένειας που επανέλαβε ότι το μόνο που προσπαθούν είναι να στέκονται δίπλα στα παιδιά τους, εξαίροντας τη στάση της γυναίκας του στην ανατροφή τους.

Η έφηβη παραδέχτηκε στο Δικαστήριο ότι αιτία των συνεχών καυγάδων ήταν κάποιες επιλογές της που δεν έγιναν αποδεκτές από τους δικούς της ανθρώπους και αναγκάστηκε να κάνει την καταγγελία. Σύμφωνα με το Lamiareport, η πρόταση της Εισαγγελέως ήταν αθωωτική, όπως αθωωτική ήταν και η απόφαση του Δικαστηρίου για τη μητέρα της έφηβης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας Βασίλης Παπιώτης, δήλωσε:

«Μετά από ενδελεχή δικαστική διερεύνηση το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, με την διαδικασία του αυτοφώρου, απάλλαξε ομόφωνα την εντολέα μου από τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης και εξύβρισης σε βάρος ανήλικου προσώπου, αφού απεδείχθη πλήρως το ανυπόστατο της καταγγελίας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κινητοποίηση των Εισαγγελικών και Δικαστικών Αρχών ήταν άμεση για την διαλεύκανση της υπόθεσης όμως από τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίστηκαν στο Δικαστήριο προέκυψε αδιαμφισβήτητα η αθωότητα της κατηγορουμένης.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.