ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λαμία: Ηλικιωμένοι ήρθαν αντιμέτωποι με κακοποιούς – Έσπασαν την πόρτα τους για να τους ληστέψουν

Σώθηκαν, χάρη σε ένα... τηλεφώνημα!

Λαμία: Ηλικιωμένοι ήρθαν αντιμέτωποι με κακοποιούς – Έσπασαν την πόρτα τους για να τους ληστέψουν

Τρομακτικές στιγμές πέρασε ένα ζευγάρι ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων, το βράδυ του Σαββάτου, όταν δυο άγνωστοι κακοποιοί επιχείρησαν να εισβάλλουν στο σπίτι τους στις Ράχες Φθιώτιδας σπάζοντας τις πόρτες για να τους ληστέψουν.

Σώθηκαν, όμως, χάρη σε ένα… τηλεφώνημα!

Οι δράστες χτύπησαν αρχικά την πόρτα του σπιτιού, αλλά δεν απάντησαν ότι ο 92χρονος άνδρας και η 85χρονη σύζυγός του ρώτησαν ποιος είναι. Οι ηλικιωμένοι φοβήθηκαν και δεν άνοιξαν, όμως οι επίδοξοι ληστές προσπάθησαν να παραβιάσουν την κεντρική είσοδο και στη συνέχεια να σπάσουν με κλωτσιές μια πλαϊνή πόρτα που δεν είναι ασφαλείας.

Η ψυχραιμία της ηλικιωμένης, πού κάλεσε από το τηλέφωνο έναν γείτονα ο οποίος είναι αστυνομικός, τους γλίτωσε από τα χειρότερα καθώς οι δράστες την άκουσαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Σύμφωνα με το LamiaReport, διέφυγαν με ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, αλλά οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.