ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λαμία: ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι – Διανομέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας ανέλαβε την προανάκριση για το ατύχημα

Λαμία: ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι – Διανομέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση δικύκλου και αυτοκινήτου, σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30’ το πρωί της Τετάρτης (31/5) στην οδό Αθηνών στη συμβολή με την οδό Πίνδου στη Λαμία.

Ο διανομέας κατέβαινε κανονικά την οδό Αθηνών, όταν το ΙΧΕ που ανέβαινε την ίδια οδό, επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην Πίνδου.

Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και δυστυχώς σφοδρή όπως φαίνεται και από το μέγεθος των υλικών ζημιών.

Ο νεαρός δικυκλιστής τραυματίστηκε κυρίως στο πόδι και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας ανέλαβε την προανάκριση για το ατύχημα. mhxanakiAth0004 mhxanakiAth0007

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
mhxanakiAth0008
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.