ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λαμία: Καρέ-καρέ η σύγκρουση ντελιβερά με ΙΧ – Πήγε να το προσπεράσει τη στιγμή που έστριβε (βίντεο)

Ευτυχώς ο τραυματισμός του νεαρού ντελιβερά δεν είναι σοβαρός

Λαμία: Καρέ-καρέ η σύγκρουση ντελιβερά με ΙΧ – Πήγε να το προσπεράσει τη στιγμή που έστριβε (βίντεο)

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα και το πρόχειρο κράνος που φοράει ο δικυκλιστής, το οποίο πετάγεται μέσα στο δρόμο

Το τροχαίο έγινε το πρωί της Δευτέρας (03/10) στην οδό Αθηνών στη Λαμία και όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο του LamiaReport έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Το αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό ανεβαίνει την οδό Αθηνών με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης και ο ντελιβεράς ακολουθεί.

Η οδηγός, κατά δήλωσή της, βγάζει φλας και κόβει ταχύτητα, για να στρίψει αριστερά στην οδό Ολύμπου. Ο ντελιβεράς που ακολουθεί την ίδια στιγμή προσπαθεί να την προσπεράσει από αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Η γυναίκα σοκαρισμένη βγαίνει έξω και πιάνει το κεφάλι της, τρέχοντας προς το παιδί. Εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνει ότι δεν έχει δέσει το χειρόφρενο και το αυτοκίνητο αρχίζει να κάνει προς τα πίσω.

Επίσης στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα και το πρόχειρο κράνος που φοράει ο δικυκλιστής, το οποίο πετάγεται μέσα στο δρόμο. Αυτά τα κράνη δεν προστατεύουν πραγματικά τον αναβάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς ο τραυματισμός του νεαρού ντελιβερά δεν είναι σοβαρός, ωστόσο διακομίστηκε στο ΓΝ Λαμίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.