ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λαμία: Πιτ μπουλ δάγκωσε αστυνομικό σε έφοδο για ναρκωτικά

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Λαμίας

Λαμία: Πιτ μπουλ δάγκωσε αστυνομικό σε έφοδο για ναρκωτικά

Χαμός έγινε το πρωί της Τρίτης (01/11) στη Λαμία κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά, όταν ένα πιτ μπουλ, επιτέθηκε και δάγκωσε αστυνομικό των ΕΚΑΜ στην αυλή.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας παρακολουθούσαν αρκετό καιρό τη δράση της συγκεκριμένης σπείρας.

Στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, εκτός από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας πήραν μέρος τρεις ομάδας των ΕΚΑΜ που ήρθαν από Αθήνα, η ΟΠΚΕ, τα ΜΑΤ και άλλοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Σε τρία σπίτια έκαναν ταυτόχρονα “ντου” οι αστυνομικοί. Το ένα σπιτι ήταν στα Ρεβένια Λαμίας και τα άλλα δύο στη νότια πλευρά της πόλης. Μάλιστα στο σπίτι στα Ρεβένια υπήρχε υψηλή περίφραξη και μέσα στην αυλή τα μέλη της σπείρας είχαν σκυλιά, έτσι ώστε αν πλησιάζει κανείς να τον κρατούν μακριά και να προλαβαίνουν να “ξεφορτώνονται” τα ναρκωτικά που μπορεί να είχαν στην κατοχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν και κάμερες για να βλέπουν εάν ήταν πελάτης ή κάποιος απρόσκλητος “επισκέπτης”.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 100 γραμμάρια ηρωίνης και άλλες ψυχότροπες ουσίες οι οποίες εξετάζονται. Κατασχέθηκαν επίσης τρία ΙΧ, ένα ΙΧΦ και ένα μηχανάκι. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 κινητά τηλέφωνα, δύο τσεκούρια, τέσσερα μαχαίρια και ένα γκλοπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Λαμίας με τις κατηγορίες της Εγκληματικής Οργάνωσης, καθώς επίσης και για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.