ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λαμία: Τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – Άφησε τις οικονομίες της στα σκουπίδια και τις βούτηξαν οι επιτήδειοι

Έβαλε σε κάδο σκουπιδιών 5.000 ευρώ

Λαμία: Τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – Άφησε τις οικονομίες της στα σκουπίδια και τις βούτηξαν οι επιτήδειοι

Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Λαμία από επιτήδειους που κατάφεραν να της αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η άτυχη γιαγιά πίστεψε ότι έπρεπε να δώσει όσα χρήματα είχε, για να σωθεί η εγγονή της που δήθεν είχε τραυματιστεί σε σοβαρό ατύχημα. Το έκανε και έμαθε την αλήθεια αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο απατεώνας τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη και παριστάνοντας τον γιατρό της είπε ότι η εγγονή της είχε ένα σοβαρό ατύχημα και χρειάζονταν χρήματα για την αποκατάστασή της υγείας της.

Η ανυποψίαστη γυναίκα πάνω στον πανικό της, τους είπε ότι έχει 5.000 ευρώ, τα οποία συμφώνησαν να βάλει σε κάδο επί της Λεωφόρου Καλυβίων.

Όταν η ηλικιωμένη γυναίκα επικοινώνησε με τους ανθρώπους της, διαπίστωσε ότι όλα αυτά ήταν ψέματα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από μαρτυρίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, φέρεται να έχουν την εικόνα των δραστών και σε αυτό το πλαίσιο έχουν ξεκινήσει ήδη οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των «εισπρακτόρων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.