ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λάρισα: 65χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο από γκαζάκι που έσκασε στα πόδια του

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, σε χωριό του δήμου Κιλελέρ

Λάρισα: 65χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο από γκαζάκι που έσκασε στα πόδια του

Στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Μαΐου ένας άντρας 65 ετών με εγκαύματα στα πόδια, τα οποία του προκάλεσε ένα γκαζάκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, σε χωριό του δήμου Κιλελέρ.

Ο άτυχος άντρας μετά το ατύχημα με γκαζάκι, είχε το κουράγιο να ενημερώσει το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σπίτι και τον παρέλαβε για ιατρική βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.