Λάρισα: Απόπειρα ομαδικού βιασμού 40χρονης Βουλγάρας από τρεις Πακιστανούς

Η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά και ανάγκασε τους επίδοξους βιαστές να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους

Λάρισα: Απόπειρα ομαδικού βιασμού 40χρονης Βουλγάρας από τρεις Πακιστανούς

Νοίκιασαν παράνομα ένα δωμάτιο στο διαμέρισμα ενός ζευγαριού αλλοδαπών και προσπάθησαν να βιάσουν ομαδικά τη γυναίκα, τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν στη Λάρισα! Στα χέρια τους, η γυναίκα βίωσε εφιαλτικές στιγμές, όμως κατάφερε να τους ξεφύγει παλεύοντας!

Οι δράστες ηλικίας 35, 25 και 28 χρόνων έπεισαν έναν 43χρονο Αφγανό και την 40χρονη Βουλγάρα σύντροφό του να τους υπενοικιάσουν ένα δωμάτιο στο ισόγειο διαμέρισμα όπου συζούν. Όμως, το βράδυ της Τρίτης και ενώ ο Αφγανός απουσίαζε στην εργασία του, επιτέθηκαν στην 40χρονη, την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, την ξεγύμνωσαν βγάζοντάς της τα ρούχα και το εσώρουχο και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν!

Η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά και ανάγκασε τους επίδοξους βιαστές να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους. Αμέσως μετά, κατήγγειλε όσα συνέβησαν και οι τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Μαζί τους οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας και ο 43χρονος Αφγανός κατηγορούμενος για διευκόλυνση διαμονής στην Ελλάδα παράτυπων αλλοδαπών. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σήμερα από το Αυτόφωρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους Πακιστανούς, οι οποίοι δεν διαθέτουν νόμιμα έγγραφα για την παραμονή τους στην Ελλάδα, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού από κοινού και παραμένουν κρατούμενοι ώσπου να οδηγηθούν στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.