ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Λάρισα: Αστυνομικός τσάκωσε μασέζ για παροχή «πιπεράτων» υπηρεσιών σε spa – Εμφανίστηκε ως «δόλωμα»

Αναζητούνται οι ιδιοκτήτες του ινστιτούτου κατηγορούμενοι για μαστροπεία

Λάρισα: Αστυνομικός τσάκωσε μασέζ για παροχή «πιπεράτων» υπηρεσιών σε spa – Εμφανίστηκε ως «δόλωμα»

Υπηρεσίες μασάζ με μπόλικο… «αλατοπίπερο» παρείχε ένα κέντρο αισθητικής που λειτουργεί στη Λάρισα, φυσικά με πρόσθετη αμοιβή για την οποία δεν παρείχε αποδείξεις!

Τα όσα συνέβαιναν στους χώρους του, έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας και ένας από αυτούς εμφανίστηκε ως «δόλωμα».

Ο αστυνομικός πήγε στο ινστιτούτο με τηλεφωνικό ραντεβού παριστάνοντας τον πελάτη και πλήρωσε με ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα 50 ευρώ, από τα οποία τα 30 ευρώ θα κρατούσε η επιχείρηση για τις υπηρεσίες μασάζ που όντως παρείχε, ενώ τα υπόλοιπα 20 ευρώ θα έπαιρνε η 26χρονη μασέζ με την οποία είχε συμφωνήσει να έχει σεξουαλική επαφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ολοκληρώθηκε το μασάζ στον υποτιθέμενο πελάτη, η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε την συμφωνημένη ερωτική πράξη, αλλά ο αστυνομικός την συνέλαβε. Μαζί με το προσημειωμένο χαρτονόμισμα, οι άνδρες της Ασφάλειας κατέσχεσαν και άλλα 1.195 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, ενώ προσήχθησαν άλλες τέσσερις εργαζόμενες ηλικίας 22, 23, 26 και 37 χρόνων, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους ιδιοκτήτες του ινστιτούτου, που κατηγορούνται για μαστροπεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.