ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Διαρρήκτες «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο με 15.000 ευρώ από επιχείρηση

Τις κινήσεις τους διευκόλυνε το γεγονός ότι δεν υπήρχε σύστημα συναγερμού

Λάρισα: Διαρρήκτες «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο με 15.000 ευρώ από επιχείρηση

Διαρρήκτες εισέβαλαν σε μια επιχείρηση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας γύρω στις 5 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο και διέφυγαν ανενόχλητοι.

Οι δράστες μπήκαν στην διπλανή πολυκατοικία από την ανασφάλιστη είσοδο και κατέβηκαν στο υπόγειο, όπου βρίσκεται η σιδερένια πόρτα της αποθήκης του διπλανού καταστήματος, την οποία παραβίασαν χρησιμοποιώντας σιδερολοστό. Τις κινήσεις τους διευκόλυνε το γεγονός ότι δεν υπήρχε σύστημα συναγερμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, ξεκόλλησαν από τον τοίχο το μικρό μεταλλικό χρηματοκιβώτιο, το άρπαξαν και έγιναν καπνός χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, που υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Λάρισας, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 15.000 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Οι αστυνομικοί ερευνούν ποιοι μπορεί να γνώριζαν την ύπαρξή του και την πρόσβαση στο κατάστημα από το διπλανό κτίριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.