ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Εργαζόμενος έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος μαζί με την κολόνα φωτισμού

Η πτώση είχε ως αποτέλεσμα ο 30χρονος τεχνικός να τραυματιστεί

Λάρισα: Εργαζόμενος έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος μαζί με την κολόνα φωτισμού

Εργατικό ατύχημα σε χωριό στη Λάρισα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (5/1), όταν εργαζόμενος που εκτελούσε εργασίες ηλεκτρισμού, έπεσε από μεγάλο ύψος στο έδαφος μαζί με την κολόνα φωτισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν γύρω στις 12 το μεσημέρι στο χωριό Κοιλάδα της Λάρισας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας τεχνικός που εργάζεται σε εταιρεία εργολάβου που έχει αναλάβει έργα ΔΕΔΔΗΕ, έπεσε από μεγάλο ύψος στο έδαφος μαζί με την κολόνα ηλεκτρισμού στην οποία είχε ανεβεί για εργασίες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τους συναδέλφους του που είδαν το συμβάν να ειδοποιούν άμεσα το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε γρήγορα, παραλαμβάνοντας και διακομίζοντας τον εργαζόμενο στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος τεχνικός είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, και αναμένεται να πάρει άμεσα εξιτήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.