ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Φρικτό ατύχημα με συνταξιούχο που τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο στο λαιμό

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Λάρισα: Φρικτό ατύχημα με συνταξιούχο που τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο στο λαιμό

Το μεσημέρι της Τετάρτης 22/11 ένας 66χρονος άντρας τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο καθώς εκτελούσε εργασίες στη Λάρισα.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της λεωφόρου Καραμανλή. Το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ενώ ο 66χρονος συνταξιούχος εκτελούσε εργασίες με αλυσοπρίονο. Ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του αλυσοπρίονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο λαιμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματισμένο άντρα για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.