ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Λάρισα: Η 38χρονη πέταξε το βρέφος της στα σκουπίδια πριν πάθει αιμορραγία – Το έθαψαν μετά οι δικοί της

Στους γιατρούς αρνήθηκε ότι κυοφορούσε

Λάρισα: Η 38χρονη πέταξε το βρέφος της στα σκουπίδια πριν πάθει αιμορραγία – Το έθαψαν μετά οι δικοί της

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την 38χρονη από τη Λάρισα, η οποία αφού γέννησε, πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη ένιωσε πόνους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κολπική αιμορραγία της γυναίκας προερχόταν από πρόσφατη κύηση, καθώς εντόπισαν τον πλακούντα και τον ομφάλιο λόρου του βρέφους. Μάλιστα, η 38χρονη αντιμετωπίζει κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεών της, η γυναίκα αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που τις έκαναν οι γιατροί, ενώ αρνήθηκε ότι κυοφορούσε.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 38χρονη γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της στα Καλύβια Ελασσόνας και στη συνέχεια πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων.

Στη συνέχεια, οι δικοί, φέρεται ότι πήραν το μωρό από τα σκουπίδια και το μετέφεραν σε αγροτική περιοχή δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό που διέμεναν. Εκεί το έθαψαν πρόχειρα σε χωράφι που άνηκε στην οικογένεια.

Την Πέμπτη το απόγευμα οι αστυνομικοί πήγαν με την οικογένεια στο σημείο, όπου και προχώρησαν σε εκταφή του βρέφους. Από την πρώτη εξέταση προέκυψε ότι το βρέφος που ήταν αγοράκι είχε χτυπήματα στο κεφάλι και σηπτικά φαινόμενα στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα σημάδια αυτά παραπέμπουν σε ενδομήτριο θάνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.