ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Καταγγελία 42χρονης κατά του πρώην της για άγριο ξυλοδαρμό και εξύβριση

Πριν από τέσσερις με πέντε μήνες την είχε χτυπήσει τόσο βάναυσα ώστε χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο

Λάρισα: Καταγγελία 42χρονης κατά του πρώην της για άγριο ξυλοδαρμό και εξύβριση

Μια 42χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για εξύβριση στη Λάρισα, αλλά και περιστατικά βίας που είχε υποστεί στο διάστημα που ήταν μαζί στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την 42χρονη, ο δράστης είχε ασκήσει πολλές φορές σωματική βία σε βάρος της και μάλιστα πριν από τέσσερις με πέντε μήνες την είχε χτυπήσει τόσο βάναυσα στην περιοχή Παλιουριά των Γρεβενών, ώστε χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο της πόλης. Αλλά και πριν από έναν χρόνο, ο «νταής» σύντροφός της την είχε χτυπήσει με γροθιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα και τότε να ζητήσει ιατρική βοήθεια στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, στην οποία ενσωματώθηκαν όλα τα προηγούμενα περιστατικά που περιέγραψε η πρώην σύντροφός του και οδηγήθηκε με αυτήν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.