Λάρισα: «Ξήλωσαν» χρηματοκιβώτιο από το σπίτι επιχειρηματία

Το χρηματοκιβώτιο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό

Λάρισα: «Ξήλωσαν» χρηματοκιβώτιο από το σπίτι επιχειρηματία

Ήξεραν καλά τα κατατόπια στο σπίτι ενός γνωστού επιχειρηματία στη Λάρισα οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν κατά την διάρκεια της απουσίας του από ένα παράθυρο σε ένα δωμάτιο το οποίο χρησιμοποιεί ως αποθήκη, προφανώς επειδή γνώριζαν ότι εκεί υπήρχε χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν το μικρών διαστάσεων, το οποίο ήταν πακτωμένο στον τοίχο πίσω από το πλυντήριο ρούχων και, για να μην χάσουν χρόνο προσπαθώντας να το παραβιάσουν επί τόπου, το πήραν μαζί τους για να το ανοίξουν με την ησυχία τους σε σημείο όπου δεν θα κινδύνευαν να εντοπιστούν. Μάλιστα, εξαφανίστηκαν από το σπίτι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους περίοικους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε ο επιχειρηματίας στην Ασφάλεια, το χρηματοκιβώτιο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, το ύψος του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία». Οι αστυνομικοί κάλεσαν κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, που πήρε αποτυπώματα από τον χώρο όπου έγινε η κλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.