ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λάρισα: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης έπεσε πάνω σε αγέλη αγριογούρουνων

Τα ζώα βρέθηκαν ξαφνικά στην τροχιά του οχήματος στην περιοχή Σαραντάπορο

Λάρισα: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης έπεσε πάνω σε αγέλη αγριογούρουνων

Ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης έπεσε πάνω σε αγέλη αγριογούρουνων σε χωριό της Λάρισας, ενώ εκτελούσε το χθεσινοβραδινό δρομολόγιο (26/1) για Αθήνα.

Ειδικότερα, τα ζώα βρέθηκαν ξαφνικά στην τροχιά του οχήματος στην περιοχή Σαραντάπορο. Ο ψύχραιμος οδηγός κράτησε σταθερή την πορεία του λεωφορείου και φρέναρε έγκαιρα.

Παρόλα αυτά, υπήρξε σύγκρουση με κάποια από τα ζώα, και σημειώθηκαν υλικές ζημιές στο λεωφορείο. Οδηγός και επιβάτες κατέβηκαν, και προσπαθούσαν να μαζέψουν κομμάτια από το μπροστινό μέρος του οχήματος.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης, και όπως είναι λογικό το λεωφορείο αναγκάστηκε να μείνει ακινητοποιημένο στο Σαραντάπορο.

Κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε τίποτα, ενώ μετά από συνεννόηση του οδηγού με το ΚΤΕΛ Κοζάνης, μετά από περίπου μία ώρα, ήρθε άλλο λεωφορείο και τους παρέλαβε ώστε να συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους προς την Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.