ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λάρισα: Μαθητής πέταξε κροτίδα σε αίθουσα σχολείου

Ο διευθυντής ειδοποίησε την αστυνομία

Λάρισα: Μαθητής πέταξε κροτίδα σε αίθουσα σχολείου

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στο σχολείο του στη Λάρισα ένας ανήλικος μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου, όταν πέταξε μια κροτίδα σε αίθουσα του ισογείου την στιγμή που έμπαιναν μέσα οι μαθητές μετά το πέρας του διαλείμματος, στις 10 το πρωί της Παρασκευής!

Ο δυνατός κρότος προκάλεσε πανικό στα παιδιά, ωστόσο η κροτίδα δεν προκάλεσε τραυματισμό ή φθορές στην σχολική αίθουσα. Ένας καθηγητής του Γυμνασίου αντιλήφθηκε ότι δράστης του περιστατικού ήταν ο 15χρονος μαθητής και τον οδήγησε στον διευθυντή, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 15χρονος ταραχοποιός προσήχθη στην Ασφάλεια συνοδευόμενος από τον πατέρα του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας και διατάραξη κοινής ειρήνης. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, καθώς είναι ανήλικος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.