ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάρισα: Μετέφερε οπλοστάσιο και φάρους της ΕΛ.ΑΣ. με το αυτοκίνητό του

Δεκάδες φυσίγγια, κάλυκες, σουγιάδες, αλλά και ναρκωτικά χάπια στο αυτοκίνητο του άνδρα που συνελήφθη

Λάρισα: Μετέφερε οπλοστάσιο και φάρους της ΕΛ.ΑΣ. με το αυτοκίνητό του

Το ενδεχόμενο να παρίστανε τον αστυνομικό για να κάνει ληστείες ή κλοπές, εξετάζουν οι αρχές Ασφαλείας της Λάρισας για έναν Έλληνα που συνελήφθη οπλισμένος σαν… αστακός, αλλά και με φάρους περιπολικών στη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ, αργά το βράδυ της Πέμπτης από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε!

Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν στην κατοχή του οδηγού και μέσα στο όχημα βρήκαν ένα επαναληπτικό πυροβόλο όπλο με διπλό γεμιστήρα 17 φυσιγγίων και οκτώ φυσίγγια σε μια θήκη στο κοντάκι, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια σε θήκη, τέσσερις ταχυγεμιστήρες των έξι φυσιγγίων, άλλα 50 φυσίγγια, 58 κάλυκες, 19 βολίδες, ένα μολυβένιο σφαιρίδιο, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, δυο σουγιάδες, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, δυο φορητούς πομποδέκτες και δυο μπλε φάρους όμοιους με αυτούς των υπηρεσιακών οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ.!

Ο δράστης είχε πάνω του και 8,5 ναρκωτικά χάπια, χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών και περί ραδιοσταθμών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Όπλα και εκατοντάδες φυσίγγια στο σπίτι ηλικιωμένου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου ένας 78χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή από αστυνομικούς που έκαναν έρευνα στο σπίτι του στο χωριό Φανερωμένη του Δήμου Φαιστού και ανακάλυψαν ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του, δυο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια, αλλά και 1.064 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων! Το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν ο ηλικιωμένος εμπλέκεται και σε άλλες παρανομίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.