Λάρισα: Μητέρα & το παιδί της γλύτωσαν «από θαύμα» όταν ΙΧ παραλίγο να «καρφωθεί» πάνω τους (φωτό)

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ

Λάρισα: Μητέρα & το παιδί της γλύτωσαν «από θαύμα» όταν ΙΧ παραλίγο να «καρφωθεί» πάνω τους (φωτό)

Στιγμές τρόμου έζησαν νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης μία γυναίκα και το παιδί της στη Λάρισα, όταν αυτοκίνητο διέγραψε τρελή πορεία, χτύπησε στο κράσπεδο και έπειτα σε σταθμευμένο όχημα, «ξυστά» τους.

larisa-troxaio

Το περιστατικό, σύμφωνα με το onlarissa, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης (4/10) στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων με Τυχερού, όταν το αυτοκίνητο, υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία, ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο κράσπεδο και σε σταθμευμένο όχημα.

Δίπλα στο πεζοδρόμιο, σε απόσταση αναπνοής βρίσκονταν μία γυναίκα με το μικρό της παιδί αγκαλιά, που «πάγωσαν» από το φόβο. larisa-troxaio1

Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, η γυναίκα ήταν έτοιμη να μπει στο αυτοκίνητο που δευτερόλεπτα πριν, χτυπήθηκε από το άλλο όχημα.

Περίοικοι που ήταν μπροστά στο συμβάν έσπευσαν να αποδοκιμάσουν φραστικά τον οδηγό που ήταν σοκαρισμένος.

larisa-troxaio2

Από τη δύναμη της πρόσκρουσης ο ένας τροχός του οχήματος διαλύθηκε, ενώ στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.