Λάρισα: Οδηγήθηκε στις φυλακές φυγόποινος διαρρήκτης

Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης με ποινή φυλάκισης πέντε ετών

Λάρισα: Οδηγήθηκε στις φυλακές φυγόποινος διαρρήκτης

Ανάσταση πίσω από τα… κάγκελα του κελιού του θα κάνει ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, είχαν εκδοθεί για αυτόν απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας για διακεκριμένη κλοπή, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αλλά και ένταλμα του ανακριτή Θεσπρωτίας που διέτασσε την σύλληψή του. Ο καταζητούμενος αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Σύλληψη φυγόποινης στην Κοζάνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Πέμπτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Κοζάνη μια 59χρονη Ελληνίδα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών. Η 59χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.