ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάρισα: Πού αποδίδουν οι Αρχές την τραγωδία με την παράσυρση του 21χρονου από τρένο

Την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 21χρονου διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας

Λάρισα: Πού αποδίδουν οι Αρχές την τραγωδία με την παράσυρση του 21χρονου από τρένο

Συγκλονισμένη παραμένει η Λάρισα από τον τραγικό θάνατο ενός 21χρονου νεαρού το απόγευμα της Πέμπτης (15/9) όταν έπεσε στις σιδηροδρομικές γραμμές την στιγμή που περνούσε η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Αθήνα.

Το βασικό σενάριο που εξετάζει η αστυνομία για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης είναι αυτό της αυτοκτονίας ενώ για την ώρα η ταυτότητα του 21χρονου παραμένει άγνωστη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας είδε μπροστά του τον νεαρό να πέφτει στις ράγες και δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει με αποτέλεσμα ο 21χρονος να παρασυρθεί από την αμαξοστοιχία και να βρει τραγικό και ακαριαίο θάνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 21χρονου διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.