ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάρισα: Σε γνωστό γιατρό των Αθηνών ανήκει το πολυτελές αυτοκίνητο που «καρφώθηκε» σε κολώνα

Κατά πληροφορίες η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο

Λάρισα: Σε γνωστό γιατρό των Αθηνών ανήκει το πολυτελές αυτοκίνητο που «καρφώθηκε» σε κολώνα

Ένας γνωστός γιατρός των Αθηνών, με επαγγελματική δραστηριότητα σε αρκετές περιοχές της χώρας, μεταξύ αυτών και στη Λάρισα, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο οδηγός και ιδιοκτήτης του πολυτελέστατου αυτοκινήτου που νωρίς το βράδυ της Κυριακής, «καρφώθηκε» σε κολώνα στη Λάρισα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ύπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Σαρίμβεη και Εχεκρατίδας, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας «Morgan» που οδηγούσε ο άνδρας ηλικίας πάνω από 50 ετών, καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός εντός του αυτοκινήτου.

202205221831373269
202205221831448573__1_
202205221831519092
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.