ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Λάρισα: Στην ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε η 57χρονη γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Μετά από αρκετές συζητήσεις τελικά η έκβαση της υπόθεσης είχε αίσιο τέλος

Λάρισα: Στην ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε η 57χρονη γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Η 57χρονη γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας όπου και διέμενε οδηγήθηκε το μεσημέρι στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Για τη διάσωσή της στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από τις Αρχές, με την Πυροσβεστική να τοποθετεί δίχτυ ασφαλείας, την ώρα που ειδικός διαπραγματευτής προσπαθούσε να την πείσει να κατέβει από το περβάζι του μπαλκονιού.

Μετά από αρκετές συζητήσεις, τελικά η έκβαση της υπόθεσης είχε αίσιο τέλος.

Η ιρλανδικής και αυστριακής καταγωγής γυναίκα οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική καθώς κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της ενώ αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με το onlarissa.gr, πως δεν είναι η πρώτη φορά που η 57χρονη οδηγήθηκε από τις Αρχές στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

«Ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Η συγκεκριμένη κυρία έμενε στο ξενοδοχείο για πάνω από 8 μήνες, ήταν ευγενέστατη και αξιοπρεπέστατη. Ξαφνικά, μας ειδοποίησαν από τα διπλανά δωμάτια ότι ανέβηκε πάνω στο μπαλκόνι κρατώντας στα χέρια της ένα σχοινί.

Αμέσως ειδοποιήσαμε τα σώματα ασφαλείας, κινητοποιηθήκαμε όλοι και στη συνέχεια αρχίσαμε τις διαπραγματεύσεις για να τη βοηθήσουμε να κατέβει και να γλιτώσουμε από ένα ατυχές συμβάν. Την ουσιαστική διαπραγμάτευση δεν την έκανα εγώ αλλά μια γνωστή της η οποία διατηρεί εμπορικό κατάστημα κοντά στη περιοχή. Όλοι προσπαθήσαμε να αποφευχθεί αυτό, διότι θα μας δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΕΜΑΚ, πυροσβεστικής και της αστυνομίας και όλα είχαν ευτυχώς καλό τέλος» δήλωσε ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.