ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Λάρισα: Συνελήφθη ο δράστης της ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Λάρισα: Συνελήφθη ο δράστης της ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης (22/12) σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, στις 21-12-2022 το απόγευμα στη Λάρισα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μετέβη με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή μεγάλου μαχαιριού ανάγκασε τον υπάλληλο να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Ακολούθως, επιβιβάστηκε στο όχημα και διέφυγε.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, το προαναφερόμενο όχημα εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 13 γραμμαρίων, ενώ επιπλέον, σε υπόστεγο κοντά στο όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην εν λόγω ληστεία.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει πρόσφατα την αστυνομία για άλλες περιπτώσεις ληστείας που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.