ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Λάρισα: Συνελήφθη Σέρβος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα της Interpol – Κυκλοφορούσε με πριόνια

Ο 40χρονος αναμένεται να απελαθεί

Λάρισα: Συνελήφθη Σέρβος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα της Interpol – Κυκλοφορούσε με πριόνια

Στα χέρια των Αρχών της Λάρισας βρίσκεται ένας 40χρονος, ο οποίος αναζητούνταν από την Ιντερπόλ μετά από αίτημα των Αρχών της Σερβίας, καθώς εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, ολιγόμηνης φυλάκισης από Πρωτοδικείο της χώρας του για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Ο 40χρονος εντοπίστηκε προχθές (27/9) το βράδυ να περπατά στο κέντρο της πόλης κρατώντας εργαλεία. Μεταξύ των οποίων δύο αναδευτήρες κότας, ένα αλφάδι ζυγίσματος, έναν συγκολλητή υδραυλικών σωλήνων, δύο βαλιτσάκια με διάφορα μικροεργαλεία, μία εργαλειοθήκη με πλήθος εργαλείων χειρός, ένα ηλεκτρικό πριόνι, ένα σιδερένιο κουτί, πριόνια και σπάτουλες, και τρεις εργαλειοθήκες με διάφορα εργαλεία.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο 40χρονος Σέρβος είχε κλέψει τα εργαλεία από φορτηγό αυτοκίνητο 46χρονου επαγγελματία και Αλβανού υπηκόου, ο οποίος διαπίστωσε την κλοπή ενώ θέλησε το πρωί να πάει στην εργασία του.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας προέκυψε ότι ο 40χρονος αναζητείται από τη χώρα του, επίσης για κλοπές, ενώ στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 40χρονος αναμένεται να απελαθεί και τα κλεμμένα εργαλεία αποδόθηκαν στον 45χρονο ιδιοκτήτη τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.