ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Ταυτοποιήθηκαν τρεις ιερόσυλοι που διέρρηξαν τρεις ναούς

Οι δράστες που είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα

Λάρισα: Ταυτοποιήθηκαν τρεις ιερόσυλοι που διέρρηξαν τρεις ναούς

Ιερόσυλοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε τρεις εκκλησίες του νομού Λάρισας, που τους διέρρηξαν για να κλέψουν ό,τι πολύτιμο υπήρχε, στο διάστημα από την 1η ως τις 10 Φεβρουαρίου.

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα, όλοι Έλληνες.

Στα ίχνη τους έφτασαν οι αστυνομικοί των τμημάτων Τυρνάβου και Τεμπών οι οποίοι ερεύνησαν τις τρεις διαρρήξεις.

Σε όλες τις περιπτώσεις, δυο σε εκκλησίες περιοχών του Δήμου Τυνάβου και μια σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, οι ιερόσυλοι προκάλεσαν φθορές στα παγκάρια στα οποία βρήκαν μόλις… δέκα ευρώ, ενώ έκλεψαν τάματα πιστών και εκκλησιαστικά είδη, μεταξύ των οποίων μεταλλικά καντηλάκια και ένας αρτοφόριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.