Πώς το είπε; «Εγώ έφαγα την σφαίρα αντί για τον αρχηγό»;

Λάρισα: Τροχαίο έξω από το Γενικό Νοσοκομείο με βαν που χτύπησε έξι αμάξια (φώτο)

Τραυματίστηκε ένα κοριτσάκι

Λάρισα: Τροχαίο έξω από το Γενικό Νοσοκομείο με βαν που χτύπησε έξι αμάξια (φώτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τροχαίο ατύχημα με ένα λευκό βαν το οποίο χτύπησε τουλάχιστον έξι σταθμευμένα υατοκίνητα σημειώθηκε έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, λίγο πριν τις 15:30, με το νοσοκομείο να είναι σε εφημερεία.

Σύμφωνα με το larissanet.gr ένα λευκό φορτηγάκι κινούμενο προς Αλκαζάρ συγκρούστηκε αρχικά με αυτοκίνητο που κινούταν προς την αντίθεση κατεύθυνση και στη συνέχεια ο οδηγός του λευκού βαν έχασε πλήρως τον έλεγχό του και χτύπησε σε τουλάχιστον έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Από το τροχαίο έχει τραυματιστεί ένα κοριτσάκι το οποίο μεταφέρθηκε αμέσως ακριβώς δίπλα στα ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης:

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.