ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: «Βρέχει» σφαίρες στα γλέντια των Ρομά – Έντρομοι κάτοικοι έτρεχαν να καλυφθούν

Τι καταγγέλλει κάτοικος για τον οικισμό Νέα Σμύρνη

Λάρισα: «Βρέχει» σφαίρες στα γλέντια των Ρομά – Έντρομοι κάτοικοι έτρεχαν να καλυφθούν

Κάτοικος της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα καταγγέλλει ότι οι Ρομά δημιουργούν τον τρόμο με τις σφαίρες που ρίχνουν κατά τη διάρκεια των γλεντιών τους.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο onlarissa.gr έπεσαν πυροβολισμοί σε γλέντι στην πλατεία του Αγ. Δημητρίου, την ώρα μάλιστα που παιδιά έπαιζαν.

Δείτε τα όσα καταγγέλλει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για άλλη μια φορά γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Ώρα περίπου 19.50 (σ.σ. χθες Τρίτη) παιδάκια παίζουν στην πλατεία του Αγ. Δημητρίου και στα γύρω στενά με άπειρες μουσικές στην διαπασών και ξαφνικά άσκοποι πυροβολισμοί εν μέσω κάποιου από τα άπειρα γλέντια που έχουν στηθεί στην συνοικία της Νέας Σμύρνης… Τα σκάγια φυσικά έφτασαν σε παρακείμενες οικίες όπου μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι έτρεχαν έντρομοι…. Ερωτώ λοιπόν που είναι η αστυνόμευση που είναι η ισότητα μας στην εφαρμογή των νόμων ως συνοικία της πόλης της Λάρισας Για άλλη μια φορά είμαστε κάτοικοι δεύτερης κατηγορίας!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.